ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας μας, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

— Χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας. Η χρέωση της κάρτας σας γίνεται αμέσως μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Σας δίνεται η δυνατότητα πληρωμής και με άτοκες δόσεις βάσει της ισχύουσας εμπορικής πολιτικής. Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της συνεργαζόμενης με εμάς Τράπεζας που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των καρτών, όπoυ και θα σας ζητηθούν όλα τα στοιχεία της κάρτας σας.

Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.

— Κατάθεση στον κάτωθι τραπεζικό λογαριασμό :

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (NBG)

IBAN: GR78 0110 2140 0000 21444 072454

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΑΪΔΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Ε.

 — Με αντικαταβολή στο σημείο παράδοσης των προϊόντων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Για όλες τις αγορές σας δεν έχετε καμία επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται εντός των φυσικών ορίων της Ελλάδος μέσω της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας (και των συνεργατών της). Ο καταναλωτής δεν έχει υποχρέωση να πληρώσει εάν δεν λάβει το νόμιμο παραστατικό (απόδειξη, τιμολόγιο). Για τις αγορές εξωτερικού ορίζεται ανάλογο αντίτιμο με τη χώρα και τα προιόντα στη σελίδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ΄΄ταμείο΄΄.